باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ بیگانگان نمی‌توانند با دست‌اندازی به منافع کشور‌های منطقه، منافع خود را تأمین کنند پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان

معاون عملیات ارتش: امنیت حریم هوایی ایران تامین شد

دریادار موسوی گفت: ما توانستیم با بهره‌گیری از سامانه‌های پدافندی موجود و جایگزینی سامانه‌های جدید، فضای کشور را پوشش دهیم و امنیت حریم هوایی ایران عزیز را تأمین کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۲۸۴۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، امیر دریادار «محمود موسوی» معاون عملیات ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با دفاع‌پرس، با اشاره به دستاورد‌های نیرو‌های مسلح و ارتش جمهوری اسلامی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، اظهار کرد: در این جنگ تحمیلی، اولین اقدامات دشمن صهیونیستی علیه سامانه‌های راداری و پدافندی کشور بود که همرزمان ما در نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران شبانه‌روز پای سامانه‌ها بودند و به مقابله با دشمن پرداختند.

امیر دریادار موسوی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در این جنگ، افزود: رژیم جنایتکار صهیونیستی تهاجم ناجوانمردانه‌ای را به خاک ایران انجام داد و از این تهاجم اهدافی را دنبال می‌کرد.

معاون عملیات ارتش به توانمندی پدافند هوایی در تأمین امنیت آسمان کشور اشاره و عنوان کرد: دشمن صهیونیستی به دنبال از بین بردن توان پدافندی ایران بود و بخشی از سامانه‌های پدافندی ما در این جنگ آسیب دیدند؛ اما با تلاش همرزمانم سامانه‌های آسیب‌دیده جایگزین و در محل‌های از پیش تعیین‌شده مستقر شدند.

وی ادامه داد: ما توانستیم با بهره‌گیری از سامانه‌های موجود و جایگزینی سامانه‌های جدید، فضای کشور را پوشش دهیم و امنیت حریم هوایی ایران عزیز را تأمین کنیم؛ بنابراین دشمن با وجود تلاش‌های مذبوحانه‌اش نتوانست به اهداف خود برسد.

امیر موسوی با بیان اینکه دشمن صهیونیستی به تنهایی وارد جنگ نشد و آمریکا و ناتو به او کمک کردند، گفت: ظرفیت نیرو‌های مسلح ایران فراتر از این است که رژیم نامشروع صهیونیستی بتواند با آن مقابله کند؛ اما حامیان رژیم غاصب از ماه‌ها قبل با جمع‌آوری اطلاعات به این رژیم کمک کردند و ما آمریکا را در جنایت رژیم صهیونی، سهیم می‌دانیم.

معاون عملیات ارتش خاطرنشان کرد: ملت ایران در کنار نیرو‌های مسلح نشان دادند که وحدت و یکپارچگی‌شان گسست‌ناپذیر است و همانند دوران هشت سال دفاع مقدس، در این جنگ هم نشان دادیم که دشمن در مواجهه با ایران، نمی‌تواند کاری از پیش ببرد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: ارتش هوایی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار