مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود

معاون عملیات ارتش: امنیت حریم هوایی ایران تامین شد

دریادار موسوی گفت: ما توانستیم با بهره‌گیری از سامانه‌های پدافندی موجود و جایگزینی سامانه‌های جدید، فضای کشور را پوشش دهیم و امنیت حریم هوایی ایران عزیز را تأمین کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۲۸۴۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، امیر دریادار «محمود موسوی» معاون عملیات ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با دفاع‌پرس، با اشاره به دستاورد‌های نیرو‌های مسلح و ارتش جمهوری اسلامی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، اظهار کرد: در این جنگ تحمیلی، اولین اقدامات دشمن صهیونیستی علیه سامانه‌های راداری و پدافندی کشور بود که همرزمان ما در نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران شبانه‌روز پای سامانه‌ها بودند و به مقابله با دشمن پرداختند.

امیر دریادار موسوی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در این جنگ، افزود: رژیم جنایتکار صهیونیستی تهاجم ناجوانمردانه‌ای را به خاک ایران انجام داد و از این تهاجم اهدافی را دنبال می‌کرد.

معاون عملیات ارتش به توانمندی پدافند هوایی در تأمین امنیت آسمان کشور اشاره و عنوان کرد: دشمن صهیونیستی به دنبال از بین بردن توان پدافندی ایران بود و بخشی از سامانه‌های پدافندی ما در این جنگ آسیب دیدند؛ اما با تلاش همرزمانم سامانه‌های آسیب‌دیده جایگزین و در محل‌های از پیش تعیین‌شده مستقر شدند.

وی ادامه داد: ما توانستیم با بهره‌گیری از سامانه‌های موجود و جایگزینی سامانه‌های جدید، فضای کشور را پوشش دهیم و امنیت حریم هوایی ایران عزیز را تأمین کنیم؛ بنابراین دشمن با وجود تلاش‌های مذبوحانه‌اش نتوانست به اهداف خود برسد.

امیر موسوی با بیان اینکه دشمن صهیونیستی به تنهایی وارد جنگ نشد و آمریکا و ناتو به او کمک کردند، گفت: ظرفیت نیرو‌های مسلح ایران فراتر از این است که رژیم نامشروع صهیونیستی بتواند با آن مقابله کند؛ اما حامیان رژیم غاصب از ماه‌ها قبل با جمع‌آوری اطلاعات به این رژیم کمک کردند و ما آمریکا را در جنایت رژیم صهیونی، سهیم می‌دانیم.

معاون عملیات ارتش خاطرنشان کرد: ملت ایران در کنار نیرو‌های مسلح نشان دادند که وحدت و یکپارچگی‌شان گسست‌ناپذیر است و همانند دوران هشت سال دفاع مقدس، در این جنگ هم نشان دادیم که دشمن در مواجهه با ایران، نمی‌تواند کاری از پیش ببرد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: ارتش هوایی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار